• Dutch
  • English
  • French
  • Chinese
Array
Carrier Green
Airconditioning

New Tech ontwerpt aircosystemen op maat, met het doel op korte of lange termijn geld te besparen. Er wordt steeds gekeken naar ontwerpen die energie besparen en zodoende variabele kosten drukken. Aangezien niet elk budget een extra investering aankan, is er voor elk budget een oplossing. Zo zijn er ook standaard efficiency systemen beschikbaar. Goedkoper in aanschaf, maar duurder in gebruik. Commerciële klanten zijn vaker geïnteresseerd in high efficiency systemen, omdat energie alsmaar duurder wordt.


In combinatie met koelsystemen ontwerpen en leveren wij ook ventilatiesystemen. Deze worden meestal gecombineerd met het aircosysteem. Laboratoria, archiefruimtes, musea, keukens en overige ruimtes waar de luchtkwaliteit van belang is worden hiervan voorzien. De lucht wordt dan verdeeld via een hoogwaardig luchtkanalensystem (P3) www.p3italy.it dat gemaakt wordt van polyeurethaan, dat aan weerszijden is voorzien van aluminiumfolie.

New Tech is dealer van de volgende merken:

Carrier:
Split units met en zonder inverter, ducted splitsystemen, package units en chillers leverbaar in standaard en in hoge efficiëntie met R-410a koelmiddel

Toshiba:
VRF (Variable Refrigerant Flow) systemen verkrijgbaar op bestelling. Deze systemen worden op maat ontworpen en aangeboden. Totale energiebesparing is 50%.

CIAC:
Hi-Wall, Universal Mount en cassette units t/m 60,000 BTU/h.Safety-tip:
Laat de airco van uw bedrijf of woning niet onbeheerd of zonder goed besturingssysteem met alarmen aanstaan. Aircosystemen zijn electromechanische systemen, die ons comfort bieden, maar waar wij verantwoord mee moeten omgaan. Door uw airco regelmatig te laten schoonmaken en inspecteren, minimaliseert u de kans op problemen.

 

Energy-saving tip:
Laat uw airco regelmatig schoonmaken en inspecteren. Een vuil aircosysteem leidt tot hoge maandelijkse energierekeningen.Oude, in slechte staat verkerende airco’s verbruiken eveneens veel meer energie dan nieuwe systemen.

Sustainable Solutions

 

© 2018 NEWTECH. All rights reserved.Webdevelopment & Designed by Spang Makandra